Winter VIP middag

U bent van harte uitgenodigd op onze Winter VIP Middag op zaterdag 30 november a.s. tussen 12.00 uur en 16.00 uur bij Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam. Tijdens deze Winter Vip Middag kunt u een wintercheck laten uitvoeren aan uw auto terwijl u onder het genot van een hapje en drankje uw ski’s of snowboard laat waxen en slijpen. Hiermee garanderen wij uw mobiliteit en veiligheid op de winterse wegen in Nederland, onderweg naar de wintersport en zelfs op de piste! Neem de kinderen gezellig mee want daar is wat leuks voor georganiseerd. Daarbij gaat u ook niet met lege handen naar huis; er staat een goed gevulde winterse goodiebag op u te wachten.

Wintercheck in Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto zorgt dat u veilig de weg op kan doordat wij uw auto winterklaar maken. Een veilige auto betekent een comfortabele rit. Laat uw auto controleren op 20 vitale punten! Voor slechts €9,95 kunt u bij ons al een wintercheck laten uitvoeren.
Verwacht u weinig sneeuw deze winter in Nederland? Toch is het belangrijk om uw auto net wat extra liefde te geven in de winter. Zo geven winterbanden al een betere grip bij temperaturen van 7 graden celcius en lager.

Speciale winteraanbiedingen
Doe uw voordeel met onze speciale winteraanbiedingen die geldig zijn op de Winter VIP middag:
– Winterbanden: 3+1 gratis
– 20% korting op accu’s m.u.v. AGM accu’s
– Ruitenwisserbladen voor vervangen is achter ruitenwisserblad gratis
– Sneeuwkettingen extra scherp geprijsd
– Reserveer alvast uw dakkoffer!

Onderhoud ski’s en snowboard
Net zoals uw auto hebben uw ski’s en/of snowboard ook onderhoud nodig voordat u op wintersport gaat dit seizoen.
Indoor Skibaan Roundhill is bij ons aanwezig om uw ski’s en of snowboard te slijpen en/of waxen.
Ski’s slijpen & waxen: €7,50
Snowboard slijpen & waxen: €10,00

Ondanks dat er genoeg leuke en gezellige dingen te doen zijn, willen wij de wachttijd zo kort mogelijk houden voor u. Meld u daarom alvast aan voor de wintercheck. Dan kunnen wij onze planning voorbereiden. Tot zaterdag 30 november!

Aanmelden Winter VIP middaag