Winterbanden opslaan

Wilt u uw winterbanden opslaan en direct laten wisselen? Dat kan bij Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam! Bij Vakgarage Prins Auto wisselt u niet alleen uw wielen maar slaat u ze ook op. Zo hoeft u ze niet meer in het schuurtje of op zolder neer te leggen.

 

Wanneer het tijd is voor winterbanden of zomerbanden maakt u bij ons een afspraak en wij regelen de rest. Wij wisselen uw wielen en slaan de wielen, die van de velgen afkomen, op. Zo kan u zorgeloos en veilig de weg op.

WINTERBANDEN IN NEDERLAND

In de herfst en in de winter kunt te maken krijgen met sneeuw en ijzel en rijdt u vaker op een nat wegdek. In al deze gevallen is de bandengrip van zomerbanden minder goed. Het algemene advies is daarom om in Nederland vanaf november tot en met maart met winterbanden te rijden. Dat is prettiger rijden en een stuk veiliger.

WINTERBANDEN IN HET BUITENLAND

In veel (Europese) landen kunt u in grote problemen komen wanneer u in de wintermaanden met zomerbanden rijdt en vervolgens een ongeluk krijgt of veroorzaakt. U kunt bijvoorbeeld een boete krijgen of te maken krijgen met  omgekeerde bewijslast en een veranderde verzekeringsdekking. Neem geen onnodig risico: kies voor winterbanden.