Vakgarage Streefkerk

Woont u in Streefkerk en bent u op zoek naar een garage waar u voor alles terecht kan met uw auto? Welkom bij Vakgarage Prins Auto. Wij zijn vlakbij Streefkerk, namelijk Alblasserdam, gevestigd. Bij ons kunt u terecht voor alle reparaties en al het onderhoud aan uw auto. APK-keuringen, kleine en grote beurten en het wisselen van de banden; het kan allemaal bij Vakgarage Prins Auto! Omdat wij zo dicht bij Streefkerk zitten rijdt u het makkelijk aan. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van occasions en nieuwe auto.

Banden wisselen & aircoservice

Bij Vakgarage Prins Auto kunt u onder andere uw banden laten wisselen. Niet alleen zetten wij uw auto op zomer- of winterbanden, wij slaan de banden ook voor u op! Zo hoeft u bij iedere seizoenswisseling alleen maar een afspraak bij ons te maken en de auto te brengen. De rest verzorgen wij voor u. Maar ook voor uw airco kan u bij ons terecht. In onze professionele werkplaats kunnen wij uw airco controleren, repareren en bijvullen.

Land Rover Defenders

Heeft u ons grote aanbod Land Rover Defenders al gezien? Een Land Rover Defender is een van de meest robuuste terreinwagens.
Doordat wij altijd meer dan twintig Defenders op voorraad hebben heeft u keuze genoeg.  Zijn uiterlijk en karakteristieke rijervaring zorgen ervoor dat vele auto liefhebbers verliefd zijn geworden op deze auto.
Zoekt u een Defender in Santorini black met een roofrack of misschien wel een unieke Defender Heritage? Wij hebben ze staan!

Wij zijn een one-stop-shop!

Vakgarage Prins Auto is een one-stop-shop voor alle auto gerelateerde zaken. Wij beschikken bijvoorbeeld over een zeer professionele wasstraat. Onze wasprogramma’s zijn zeer uitgebreid en zorgen ervoor dat uw auto weer brandschoon wordt. En met onze waspas krijgt u altijd hoge kortingen!
Naast onze wasstraat, werkplaats en showroom kunt u ook een auto huren bij ons. Wij hebben allerlei soorten huurauto’s beschikbaar (zelfs elektrische) maar we kunnen ook altijd een aangepast voorstel maken.

Gaat u op vakantie en heeft u een dakkoffer nodig? Ook dat is zo gepiept bij Vakgarage Prins Auto! Daarnaast kan u ook bij ons RDW loket voor hetimporteren en exporteren van een auto.