Vakgarage Sliedrecht

Bent u op zoek naar een kwaliteitsgarage in de omgeving Sliedrecht? Vakgarage Prins Auto, gevestigd in Alblasserdam, vindt u vlakbij Sliedrecht. Voor onderhoud en reparaties aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod jonge en mooie occasions. Met een wekelijks wisselend aanbod zit er altijd wel wat tussen voor u. Wij zijn dicht bij Sliedrecht gevestigd dus u bent van harte welkom in onze showroom.

Ruim aanbod occasions

In onze showroom vindt u een ruim assortiment aan diverse auto’s zodat er altijd wat voor u bij zit. Of u nu op zoek bent naar een Opel, Renault, Peugeot, BMW, Audi Mercedes, Porsche of Land Rover. U vindt ze allemaal bij Vakgarage Prins Auto.

Heeft u liever een nieuwe auto? Omdat wij geen merk dealer zijn bent u bij ons niet gebonden aan een bepaald merk. Onze specialisten denken graag met u mee en helpen bij het uitkiezen van uw droomauto!
Wilt u liever een auto leasen of financieren? Dat is uiteraard gewoon mogelijk bij ons. Wij begeleiden u bij het aanvragen en rondmaken van de lease of financiering en na goedkeuring maken wij de auto helemaal in orde zodat u veilig de weg op gaat.

Vakgarage Prins Auto is de one-stop-shop voor al uw auto gerelateerde zaken. Omdat wij een RDW loket hebben kunnen wij uw auto exporteren en importeren. Ook voor het huren van een auto kan u bij ons terecht. Wij hebben een ruim aanbod aan huurauto’s, zelfs elektrische! Ook vindt u een professionele wasstraat bij ons waar u zes dagen per week terecht kan voor een grondige wasbeurt. In onze wasstraat kunt u zelf de intensiteit van de wasprogramma’s kiezen. Met onze waspas ontvangt u altijd hoge kortingen op uw wasbeurten!

Gelijk een werkplaatsafspraak inplannen?

Wilt u gelijk een werkplaatsafspraak bij ons maken? Klik dan op onderstaande knop.
Vervangend vervoer is eventueel ook mogelijk.


master paper writing