Vakgarage Ridderkerk

Woont u in Ridderkerk en bent u op zoek naar een vakkundige garage voor reparaties of onderhoud aan uw auto? Welkom bij Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam. Omdat wij vlakbij Ridderkerk zitten kunnen wij uw auto voorzien van kleine- en grote onderhoudsbeurten. Daarnaast kan u bij ons terecht voor reparaties aan uw auto. Wij zijn niet alleen Vakgarage maar we zijn ook aangesloten bij BOVAG. Dat betekent dat u altijd de allerbeste service van ons kan en mag verwachten!

Op zoek naar een mooie, jonge occasion?

Zoekt u naar mooie occasions in de buurt van Ridderkerk? Bij Vakgarage Prins Auto vindt u mooie, jonge occasions waar 6 maanden BOVAG garantie de standaard is. Wij begeleiden u bij het aankoopproces en ook financieren of leasen is geen enkel probleem.
Wilt u liever een nieuwe auto? Ook dat kunnen wij verzorgen bij Vakgarage Prins Auto. Onze adviseurs kijken graag met u mee zodat u straks in uw droomauto wegrijdt! Ook hier is leasen geen enkel probleem. Wij zorgen dat uw nieuwe auto bij ons wordt afgeleverd zodat wij hem nog grondig kunnen bekijken in onze werkplaats. Zo weten wij zeker dat u met een veilige auto de weg op gaat!

Land Rover Defenders

Heeft u ons grote aanbod Land Rover Defenders al gezien? Een Land Rover Defender is een van de meest robuuste terreinwagens.
Doordat wij altijd meer dan twintig Defenders op voorraad hebben heeft u keuze genoeg.  Zijn uiterlijk en karakteristieke rijervaring zorgen ervoor dat vele auto liefhebbers verliefd zijn geworden op deze auto.
Zoekt u een Defender in Santorini black met een roofrack of misschien wel een unieke Defender Heritage? Wij hebben ze staan!

Wij zijn een one-stop-shop!

Bij Vakgarage Prins Auto vindt u alle auto gerelateerde zaken onder een dak. Naast onze werkplaats en showroom kunt u ook een auto huren bij ons. Wij hebben allerlei soorten huurauto’s beschikbaar maar kunnen ook altijd een aangepast voorstel maken. Ook hebben wij een zeer professionele wasstraat. Onze wasprogramma’s zijn zeer uitgebreid en zorgen ervoor dat uw auto weer brandschoon wordt.

Gaat u op vakantie en heeft u een dakkoffer nodig? Zelfs dat kan geregeld worden bij Vakgarage Prins Auto! Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor het importeren en exporteren van een auto want wij hebben ook een RDW loket.

Contact opnemen

    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring