Vakgarage Oud Alblas

Zoekt u naar een garage in de omgeving Oud Alblas voor het onderhoud van uw auto? Welkom bij Vakgarage Prins Auto. Wij zijn een autobedrijf in de buurt van Oud Alblas en zijn ook graag uw vaste autogarage. U kunt ons terecht voor het onderhoud van uw auto, reparaties en het kopen van occasions en nieuwe auto’s.

Heeft uw auto een APK, kleine beurt, grote beurt, of wielenwissel nodig en woont u in Oud Alblas? De vakkundige autotechnici van Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam staan voor u klaar om uw auto weer tiptop in orde te maken.

Land Rover Defenders

Heeft u ons grote aanbod Land Rover Defenders al gezien? Een Land Rover Defender is een van de meest robuuste terreinwagens.
Zijn uiterlijk en karakteristieke rijervaring zorgen ervoor dat vele auto liefhebbers verliefd zijn geworden op deze auto.
Doordat wij altijd meer dan twintig Defenders op voorraad hebben heeft u keuze genoeg. Zoekt u een Defender in Santorini black met een roofrack of misschien wel een unieke Defender Heritage? Wij hebben ze staan!

Bij Vakgarage Prins Auto vindt u alle auto gerelateerde zaken onder een dak. Zelfs voor het huren van een auto kan u bij ons terecht. Wij hebben allerlei soorten huurauto’s beschikbaar maar kunnen ook altijd een aangepast voorstel maken. Tevens beschikken wij over een wasstraat. Onze wasprogramma’s zijn zeer uitgebreid en zorgen ervoor dat uw auto weer brandschoon wordt. Zelfs voor het huren van een dakkoffer bent u bij ons aan het juiste adres! Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor het importeren en exporteren van een auto want wij hebben ook een RDW loket.