Vakgarage Nieuw-Lekkerland

Zoekt u een Vakgarage in de omgeving Nieuw-Lekkerland voor het onderhoud van uw auto? Kom dan naar Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam. U kan bij ons terecht voor  een APK keuring, kleine en grote beurt, wielenwissel, aircobeurt, vervangen van de distributieriem en nog veel meer.

 

Uw auto laten repareren? Vakgarage Prins Auto is uw garage in de omgeving Nieuw-Lekkerland

Een storing aan uw auto is nooit leuk. Gelukkig kan u daarmee altijd terecht bij Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam. Ons vakkundige team staat vijf dagen in de week klaar om u te helpen en uw auto weer helemaal tiptop in orde te maken. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan!

Ruim aanbod occasions

Naast onze vakkundige werkplaats kan u ook bij ons terecht voor mooie en jonge occasions. Of u nu op zoek bent naar een Opel, Renault, Peugeot, BMW, Audi Mercedes, Porsche of Land Rover. In onze showroom vindt u een ruim assortiment aan diverse auto’s zodat er altijd wat voor u bij zit.
Of bent u op zoek naar een nieuwe auto? Ook die kunnen wij voor u verzorgen! Omdat wij geen merk dealer zijn bent u bij ons niet gebonden aan een bepaald merk. Onze specialisten denken graag met u mee en helpen bij het uitkiezen van uw droomauto!
Wilt u (een gedeelte) financieren? Dat is uiteraard gewoon mogelijk bij ons. Doordat wij al 15 jaar actief zijn in de autobranche hebben wij onze contacten hiervoor en is financieren geen probleem. Ook bij het leasen van een auto kunnen onze adviseurs u goed begeleiden.

Bij Vakgarage Prins Auto kunt u terecht voor alle zaken rondom auto’s. Voor het huren van een auto bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meerdere huurauto’s beschikbaar maar we kunnen ook altijd een aangepast aanbod voor u maken. Daarnaast kunnen wij uw auto importeren of exporteren want we beschikken over een RDW loket. Daarnaast hebben wij een professionele wasstraat waar u altijd GRATIS uw auto kan stofzuigen.  U kunt zes dagen per week bij ons terecht voor een grondige wasbeurt. In onze wasstraat kunt u zelf de intensiteit van de wasprogramma’s kiezen. Met de waspas krijgt u altijd korting op uw wasbeurt! Kijk hier voor onze openingstijden.

Gelijk een werkplaatsafspraak inplannen?

Wilt u gelijk een werkplaatsafspraak bij ons maken? Klik dan op onderstaande knop.
Vervangend vervoer is eventueel ook mogelijk.