Vakgarage Bandenservice

Bij Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam kunt u genieten van een uitgebreide bandenservice. Onze specialisten staan iedere week weer klaar om u te helpen. Wij wisselen niet alleen uw banden maar slaan te ook op! Wij beschikken over een grote opslag waar wij uw winterbanden en zomerbanden kunnen opslaan. Wanneer het vervolgens weer tijd is voor een bandenwissel hoeft u deze niet meer op te zoeken. Een afspraak maken bij ons is genoeg. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer veilig de weg op kan!

Hoe is uw band?

En dan hebben wij het niet alleen over de rubberen schoen van uw auto maar ook over uw band met Vakgarage Prins Auto. Wanneer u klant bent bij ons willen wij altijd een persoonlijke band met u opbouwen. Dit zorgt ervoor dat u niet iedere keer al uw gegevens op hoeft te noemen wanneer u een vraag heeft of een afspraak wilt maken. Uw naam is dan al voldoende en wij helpen u direct verder.

 

Als u een afspraak bij ons maakt voor een bandenwissel controleren wij direct uw huidige en nieuwe banden. Zitten er geen droogte scheurtjes in? Is het profiel nog toereikend? Zo niet, dan stellen wij u hier direct van op de hoogte. Zo kunnen wij samen met u een gepaste oplossing vinden zodat u altijd veilig de weg opgaat.

Nieuwe banden

Bent u toe aan nieuwe banden maar weet u niet welke band het beste bij uw auto en bij uw autoreis past? Neem dan een kijkje in onze bandenshop.
Hier vindt u verschillende soorten banden van hoge kwaliteit. Heeft u vragen over het aanschaffen van uw banden? Dan horen wij u graag!