Vakgarage H.I. Ambacht

Vakgarage Prins Auto is uw Vakgarage waar u terecht kunt voor de aanschaf van occasions maar ook voor het onderhoud van uw privĂ© en zakelijke auto’s. Woont u in Hendrik Ido Ambacht en bent u op zoek naar een professionele garage? Dan is Vakgarage Prins Auto is Alblasserdam uw garage. Heeft uw auto een grote of kleine beurt nodig? Of misschien wel een APK? Onze vakkundige autotechnici staan graag voor u klaar!

Naast ons aanbod occasions kunnen wij ook nieuwe auto’s verzorgen. Aangezien wij geen merk dealer zijn kunt u bij ons uit een ruim assortiment kiezen. Liever leasen? Geen probleem! Ook dat is mogelijk bij Vakgarage Prins Auto.

Land Rover Defenders

Heeft u ons grote aanbod Land Rover Defenders al gezien? Een Land Rover Defender is een van de meest robuuste terreinwagens.
Zijn uiterlijk en karakteristieke rijervaring zorgen ervoor dat vele auto liefhebbers verliefd zijn geworden op deze auto.
Doordat wij altijd meer dan twintig Defenders op voorraad hebben heeft u keuze genoeg. Zoekt u een Defender in Santorini black met een roofrack of misschien wel een unieke Defender Heritage? Wij hebben ze staan!

Vakgarage Prins Auto is uw one-stop-shop voor alle auto gerelateerde zaken. Zo kan u bij ons een auto huren en beschikken wij over een wasstraat. Onze wasprogramma’s zijn zeer uitgebreid en zorgen ervoor dat uw auto weer brandschoon wordt.
Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor het importeren en exporteren van een auto want wij hebben ook een RDW loket. Zelfs voor het huren van een dakkoffer bent u bij ons aan het juiste adres!