Vakgarage Alblasserdam

Op zoek naar een betrouwbare garage voor uw auto? Kom dan naar Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam. U kunt bij ons terecht voor alle soort onderhoud aan particuliere en zakelijke auto’s. Of het nu is voor een APK, kleine beurt, grote beurt, distributieriem vervangen of wielenwissel. De vakkundige autotechnici van Vakgarage Prins Auto staan vijf dagen in de week klaar om uw auto weer helemaal in orde te maken.

 

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod aan jonge occasions. Vrijwel ieder merk komt bij ons in de showroom. Zo staat er voor ieder wat wils bij. Bent u benieuwd geworden? Kom dan eens langs of kijk op onze website.

Ruim aanbod occasions

Naast onze vakkundige werkplaats kan u ook bij ons terecht voor mooie en jonge occasions. In onze showroom vindt u een ruim assortiment aan diverse auto’s zodat er altijd wat voor u bij zit. Of u nu op zoek bent naar een Opel, Renault, Peugeot, BMW, Audi Mercedes, Porsche of Land Rover. U vindt ze allemaal bij Vakgarage Prins Auto.
Maar ook nieuwe auto’s kunnen wij voor u verzorgen. Omdat wij geen merk dealer zijn bent u bij ons niet gebonden aan een bepaald merk. Onze specialisten denken graag met u mee en helpen bij het uitkiezen van uw droomauto!
Wilt u liever een auto leasen of financieren? Dat is uiteraard gewoon mogelijk bij ons. Wij begeleiden u bij het aanvragen en rondmaken van de lease of financiering en na goedkeuring maken wij de auto helemaal in orde zodat u veilig de weg op gaat.

Bij Vakgarage Prins Auto kunt u terecht voor alle zaken rondom auto’s. Wij kunnen uw auto importeren of exporteren want wij beschikken over een RDW loket. Maar ook voor het huren van een (elektrische) auto bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij een professionele wasstraat waar u zes dagen per week terecht kan voor een grondige wasbeurt. In onze wasstraat kunt u zelf de intensiteit van de wasprogramma’s kiezen. Met de waspas krijgt u altijd korting op uw wasbeurt!

Gelijk een werkplaatsafspraak inplannen?

Wilt u gelijk een werkplaatsafspraak bij ons maken? Klik dan op onderstaande knop.
Vervangend vervoer is eventueel ook mogelijk.