Vakantie check

U kunt bij Vakgarage Prins Auto een vakantie check uit laten voeren voor uw auto. Hierdoor weet u, dat niet alleen u klaar bent voor de zomer, maar uw auto ook. U wilt toch niet onderweg naar uw vakantiebestemming langs de kant van de weg komen te staan? Bij de zomercheck controleren wij op belangrijke punten waaronder:

Airco:
Het is belangrijk uw airco iedere 2 jaar een onderhoudsbeurt te geven. Hierdoor blijft uw airco in topconditie en kunt u zich het beste concentreren op de weg.

 

Distributieriem:
Als u een lange reis gaat maken naar uw vakantiebestemming en onderweg uw distributieriem stuk gaat. Vallen alle leuke vakantieplannen meteen in duigen vanwege de grote kosten die het met zich mee brengt.

Vloeistoffen:
De vloeistoffen moeten op peil staan. Dit voorkomt grote schade aan uw motor. De volgende vloeistoffen worden bij gevuld:

  • Olie
  • Remvloeistof
  • Koelvloeistof
  • Ruitenwisservloeistof
  • Vullen van de banden incl. reserve band

 

Banden:
Natuurlijk wilt u niet met versleten banden de weg op wat ook zeer gevaarlijk is. Maar alleen de bandenspanning maakt al een groot verschil in comfort, zuinig rijden en minder zwaar sturen wat prettig is tijdens een lange rit.

 

Verlichting:
U wilt natuurlijk ook dat uw verlichting goed werkt tijdens een lange rit misschien wel in het donker.