Storingen uitlezen met de vakkundige hulp van Vakgarage Prins Auto

Uw auto beschikt over verschillende elektronische componenten en sensoren die van belang zijn om uw auto te kunnen starten, veilig mee te kunnen rijden en uw auto te bewaken tegen diefstal. Om de elektronica te reguleren hebben auto’s een boordcomputer, genaamd Electronic Control Unit (ECU). Tijdens het autorijden is dit regelapparaat constant informatie aan het verzamelen om alle onderdelen te kunnen aansturen. Brandt er een lampje op het dashboard en wilt u weten wat uw auto hiermee aangeeft?

Onderschat een storing niet en ga niet zelf aan de slag, maar schakel de vakkundige hulp in van Vakgarage Prins Auto. Wij kunnen een ECU storing van uw auto uitlezen, zodat u weer veilig op weg kan! Het grote voordeel van het uitlezen van de ECU is dat het zoekgebied van de storing wordt verkleind.

Vakgarage specialisten

Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Wij bieden samen met andere Vakgarages een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om schadeherstel aan alle automerken te repareren. U kunt uw auto dus met een gerust hart bij onze ervaren monteurs achterlaten voor schadeherstel.

Kosten autoschadeherstel

Door onze jarenlange ervaring en vakkennis weten onze Vakgarage specialisten precies hoe ze storingen van uw auto moeten uitlezen. Of het nu gaat om storingen aan het motormanagement, airbag, remsysteem, versnellingsbak, boordcomputer, automatische deurvergrendeling, de cruise control: Vakgarage Prins Auto leest alle storingen van uw auto uit.

Ook voor verschillende onderhoudswerkzaamheden en reparaties zijn wij uw specialist.

Diagnose stellen met de nieuwste uitleesapparatuur

Vakgarage Prins Auto beschikt over de nieuwste uitleesapparatuur, geschikt voor alle merken. Het uitlezen gebeurt door middel van aansluiting van de diagnosestekker in uw auto. Bij het uitlezen van de auto, geeft de computer aan welke melding er exact gegeven wordt door de auto. Daarmee wordt een duidelijke diagnose gesteld over de problematiek van de auto. Eventuele volgende stappen worden altijd met u besproken, daaropvolgend kunnen wij de benodigde reparatie voor u uitvoeren en de storing verhelpen.

Uitleesrapport

U ontvangt na het uitlezen van de storing altijd een uitleesrapport en een bijhorend reparatie advies.

Storingen van uw auto uitlezen? Plan direct online uw afspraak in!

Negeer de signalen van uw auto niet. Voorkom schade en laat een storing aan uw auto tijdig uitlezen. Voor slechts 30,25 euro lezen wij storingen van uw auto uit. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een werkplaatsafspraak bij Vakgarage Prins Auto inplannen.

Wij verwelkomen u graag bij Vakgarage Prins Auto!