Vacature verkoopadviseur

Fulltime (40 uur)

Op maandagochtend loop je om 8.45 uur de showroom binnen. Je bent nieuwsgierig naar alle nieuw binnen gekomen leads van afgelopen weekend en je zet alvast je computer aan om vervolgens een kopje koffie te halen. Om 09.00 uur start het verkoopoverleg met je backoffice collega en de operationeel manager. Alle leads worden kort doorgenomen en je kunt niet wachten om ze op te volgen.

Na het maken van een dagplanning zet jij het gas erop en ga je met een bloedgang alle leads opvolgen: bellen, mailen en whatsappen. Je laat je niks ontglippen, het is bijten en niet meer loslaten. Rond 9.45 uur check je nog een auto die klaar staat om afgeleverd te worden en je groet een klant die binnen komt lopen voor een proefrit. En dit is nog maar het begin van de dag. Het belooft een dynamische, maar succesvolle week te worden.

Je komt terecht bij een autobedrijf dat kwaliteit voorop heeft staan en zich heeft gespecialiseerd in het hogere segment auto en tevens dé specialist is in de verkoop van Land Rover Defender. Je hebt een comfortabele werkplek met alle middelen tot je beschikking en bent omringd door gedreven collega’s die uit elke dag het beste willen halen. Je hebt een informerende en adviserende rol richting de general manager en bent doortastend genoeg om op eigen initiatief opvallende zaken in de cijfers te signaleren.

 

Wij zoeken

Een doelgerichte salestijger die zelfstandig en met veel enthousiasme occasions kan verkopen. Je bent energiek, weet anderen te enthousiasmeren, bent assertief, flexibel en daadkrachtig. Je bent niet bang om initiatief te nemen en voegt de daad bij het woord. Een van de belangrijkste zaken is dat je een betrouwbare partij bent voor onze klanten.

Je bent in staat om zelfstandig en actief klanten te benaderen, wensen van de klant te vertalen naar de voorraad die we hebben staan, auto’s te verkopen en de hierbij passende service te verlenen. Ook ben je verantwoordelijk voor de juiste presentatie van de voorraad en het onderhouden van contact met de klant en het opvolgen van prospects. Je zorgt voor een nette afronding van het verkooptraject en houdt nauw contact met jouw directe collega’s over de ontwikkelingen.

 

Dit vinden wij heel belangrijk

 • Je weet je zelfstandig staande te houden, maar bent ook een echte teamspeler
 • Je hebt een goede babbel en een vlotte pen, uiteraard in goed ABN
 • Je bent representatief
 • Commercieel vaardig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • In het bezit van Rijbewijs B
 • Ervaring in de verkoop en ervaring met klantcontact
 • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen
 • Gestructureerde manier van werken en resultaatgericht
 • Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift is een pré
 • Je bent ook beschikbaar op vrijdagavond en zaterdag

Solliciteren?

Kom jij uit de buurt van Alblasserdam en ben jij op zoek naar een baan bij een energiek, jong en dynamisch bedrijf met een familiaire sfeer? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via het formulier hiernaast.

Je bent ook altijd van harte welkom om even binnen te lopen en de sfeer te proeven!

Verkoopadviseur

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.