Vacature "Administrateur/Boekhouder"

Parttime (16-20 uur)

Voor onze financiële afdeling zijn wij op zoek naar een nauwkeurige, proactieve en ervaren Administrateur/ boekhouder. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig kunnen voeren van de boekhouding. Het is van belang dat je zelfstandig maandafsluitingen en maandrapportages kunt afhandelen. De input zoals facturatie, bank, kas, crediteuren en debiteuren komen van de verkoop- en financiële afdeling. Herken jij jezelf in dit profiel, reageer dan snel!

Je komt terecht bij een autobedrijf dat kwaliteit voorop heeft staan en zich heeft gespecialiseerd in het hogere segment auto en tevens dé specialist is in de verkoop van Land Rover Defender. Je hebt een comfortabele werkplek met alle middelen tot je beschikking en bent omringd door gedreven collega’s die uit elke dag het beste willen halen. Je hebt een informerende en adviserende rol richting de general manager en bent doortastend genoeg om op eigen initiatief opvallende zaken in de cijfers te signaleren.

Wat ga je doen?

Als administrateur/ boekhouder ligt jouw focus op boekhoudkundige taken welke noodzakelijk zijn voor een juiste en tijdige aanlevering van de benodigde stukken aan de accountant. Jij bent verantwoordelijk voor het maken en controleren van alle benodigde aansluitingen in de boekhouding. Denk hierbij aan de aansluiting van lonen, omzet, voorraden en kosten als ook het voorbereiden van de jaarrekening.

Groei met ons mee

Wij bieden je een uitdagende functie binnen ons bedrijf met een passend salaris en goede pensioenvoorziening. Je komt te werken bij een professionele en ambitieuze organisatie, waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waar een eigen inbreng en ideeën worden gewaardeerd.

Wat zijn jouw ambities?

Wij zoeken voor deze functie een accurate, stressbestendige en sterk communicatief vaardige kandidaat met een goed cijfermatig inzicht. Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau aangevuld met een financiële opleiding. Ook heb je minimaal 3 werkervaring in een vergelijkbare functie. Jij draait je hand niet om voor het opstellen van financiële rapportages. Daarnaast beschik je over een proactieve houding, ben je daadkrachtig en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Waar beschik jij over?

  • Ervaring met het programma Exact Online
  • Ervaring met het CRM-programma Carsystems
  • Affiniteit met de automotive sector
  • Ervaring van het scan & herken programma Basecone

Solliciteren?

Kom jij uit de buurt van Alblasserdam en ben jij op zoek naar een baan bij een energiek, jong en dynamisch bedrijf met een familiaire sfeer? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via het formulier hiernaast.

Je bent ook altijd van harte welkom om even binnen te lopen en de sfeer te proeven!

Administrateur/Boekhouder

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.