Vakgarage Prins Auto

Vakgarage Prins Auto is een BOVAG aangesloten autobedrijf in Alblasserdam. Met een gemiddeld cijfer van 9,3 en een aanbevelingspercentage van 97% zijn al vele klanten u voor gegaan.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een grote diversiteit aan occasions, ook leveren wij nieuwe auto’s, hebben wij een professionele werkplaats, een wasstraat en kunt u bij ons een auto huren.

Voor het exporteren/uitvoeren van uw auto kunt u bij ons Export loket terecht. Door continue bijscholing van ons personeel volgen wij alle trends en innovaties binnen onze branche en zijn wij hierdoor in staat om al uw vragen te beantwoorden.

Tot ziens bij Vakgarage Prins Auto!

Het begin van Prins Auto B.V.

Heuvelman -  Over

Prins Auto B.V. is op 2 januari 2005 oorspronkelijk begonnen als eenmanszaak in de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Vanuit een achtertuin in Alblasserdam is Peter Prins van start gegaan met zijn bedrijf. Met passie voor het vak en positieve ambitie liet Prins Auto B.V. al snel een gezonde groei zien in aanbod en omzet, welke zich gestaag voortzette.

Heuvelman -  Over

Door deze groei hebben wij ons personeelsbestand uit moeten breiden en in 2010 zijn we verhuisd naar een mooie locatie op de Edisonweg in Alblasserdam. Hier hebben wij 6 jaar lang met plezier gewerkt en telde Prins Auto B.V. twaalf personeelsleden.

Heuvelman -

Toch bleef er een stijgende lijn in de groei van Prins Auto B.V. en daardoor zijn wij in 2017 verhuisd naar een nieuw pand. Hier hebben wij een mooie, ruime showroom gemaakt voor ons assortiment met een schitterende werkplaats en een wasstraat. Wij zijn gevestigd aan de Wattstraat 14 te Alblasserdam waar wij altijd klaarstaan om u de beste service te bieden.

Heuvelman -  Over

Als bedrijf staan wij voor betrouwbare en betaalbare occasions van elk merk en richten wij ons voornamelijk op de compacte middenklasse. Door intensieve samenwerking met dealerbedrijven, beschikken wij dagelijks over een sterk wisselende voorraad occasions die wij tegen scherpe prijzen aan kunnen bieden.

Heuvelman -  Over

Ook kunt u bij Prins Auto B.V. terecht voor APK, onderhoud, reparaties, verzekeringen, financieringen, taxaties en de inkoop van uw huidige auto. Alle auto’s worden standaard afgeleverd met 12 of 24 maanden APK, Nationale Auto Pas, complete kwaliteitscontrole, onderhoudsbeurt volgens het schema van de auto, aircobeurt en poetsbeurt.

Partners