Onze zekerheden

Wanneer u een auto koopt, wilt u zekerheid hebben. Bijvoorbeeld dat u ons als Autobedrijf kunt vertrouwen. Om u dit te garanderen, hebben wij een aantal zekerheden voor u in kaart gebracht.

 

Aangesloten bij BOVAG
Zoals u misschien wel weet, is Vakgarage Prins Auto een bij BOVAG aangesloten autobedrijf. Dat betekent dat wij aan de strenge eisen van BOVAG moeten voldoen. Bijvoorbeeld op het gebied van kennisniveau, betrouwbaarheid en deskundigheid. Tevens moeten wij aan de algemene voorwaarden voldoen die BOVAG voorschrijft.
Er zijn regelmatig controles of wij aan de eisen blijven voldoen. Dit maakt het BOVAG keurmerk betrouwbaar en het houdt ons scherp zodat wij onze klanten altijd de beste service kunnen bieden.

 

Vakgarage
Sinds januari 2018 zijn wij aangesloten bij Vakgarage. Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden en is de enige ├ęcht onafhankelijke garageformule in Nederland. Met meer dan 300 Vakgarages in heel Nederland bent u verzekerd van een Vakgarage bij u in de buurt, voor onderhoud en bijvoorbeeld de bandenwissel. Bent u onderweg en heeft u assistentie nodig, zoals een reparatie of dient er pechhulp aan te pas komen, ook dan is er een Vakgarage bij u in de buurt. Een uitgebreid netwerk dat zich inzet voor de wensen van de klant in alle facetten van mobiliteit, waaronder Private Lease. Dat is Vakgarage.
Voor meer informatie kunt u kijken op: www.vakgarageprinsauto.nl.

 

12/24 maanden APK bij aflevering
Bij aankoop van een occasion bij Vakgarage Prins Auto, wordt deze voor u klaar gemaakt voor aflevering. Uw auto wordt afgeleverd met 12 tot 24 maanden APK. Dit houdt in dat de auto bij aankoop gekeurd wordt, zodat u er zeker van bent dat u veilig op weg gaat.

 

Onderhoudsbeurt volgens schema
Een auto die wij verkopen, krijgt van ons altijd het onderhoud dat hij op dat moment nodig heeft. Ook als de distributieriem moet worden vervangen, wordt dit voor u verzorgd
Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Nationale Autopas
Alle occasions worden afgeleverd met een Nationale Autopas. Dit geeft u als klant de zekerheid dat de aangegeven kilometerstand daadwerkelijk klopt.

 

Autohistorie aantoonbaar
Regelmatig onderhoud is belangrijk voor het behoud van een auto. Daarom is de autohistorie van onze occasions altijd aantoonbaar.

 

Erkend leerbedrijf
Sinds maart 2011 is Vakgarage Prins Auto een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij leerlingen mogen begeleiden tijdens hun opleiding en dat wij als bedrijf aan alle eisen voldoen van de Innovam en stichting Oomt.