Ontwikkeling en toekomst

Doordat de klant bij ons centraal staat, zijn wij altijd op zoek naar de beste oplossingen voor uw wensen en behoeften. Dit is altijd in beweging en daarom zitten ook wij niet stil. Wij proberen de vraag vanuit de markt, om te zetten naar ons aanbod voor u.

 

Uw wens, onze service
Prins Auto B.V. is een universeel BOVAG aangesloten autobedrijf in Alblasserdam. Wij willen iedereen vanaf het compacte middensegment kunnen voorzien van individuele mobiliteit naar zijn of haar wensen. In iedere prijsklasse en daarin zoveel mogelijk behoeften proberen te bedienen. Omdat wij weten dat deze mobiliteit samenhangt met verkeersveiligheid, staan wij ervoor om deze veiligheid voor u en uw omgeving te waarborgen.

 

Met ons gehele team bieden we u altijd volledige openheid en duidelijkheid over de aan u te leveren producten en diensten. Door u de beste service te willen bieden, helpen we elkaar ook intern om altijd tot het uiterste te gaan om steeds weer een hoger niveau te kunnen behalen. Dit houden wij echter wel betaalbaar, zodat iedereen de kans krijgt om er gebruik van te kunnen maken.

 

Wij beseffen ons dat betrouwbaarheid een van de belangrijkste aspecten is om de beloofde veiligheid te realiseren. Daarom is dat onze hoogste prioriteit. Transparantie in combinatie met onze integere werkwijze verzekeren u er van dat u altijd de juiste beslissing maakt, welke dat ook is.

 

Toekomst van Prins Auto B.V.
Wij willen uitgroeien tot een van de belangrijkste aanbieders van occasions in Alblasserdam en omgeving. Daarnaast garanderen wij uw mobiliteit. Dat wil zeggen dat u overal voor bij ons terecht kunt wat te maken heeft met uw auto. Of het nu gaat om de aankoop van een occasion, de reparatie of het onderhoud van uw auto, of het huren van een auto: wij bieden altijd een passende oplossing. Om dit te kunnen bereiken, zijn we continue bezig met professionalisering en groei van ons aanbod en onze services. Onze klant is ons middelpunt en we streven ernaar om altijd aan de behoeften van de klant te voldoen.