Onderhoudsbeurt bij Vakgarage Prins Auto: voorkom onverwachte pech en reparaties

Voor uw veiligheid moet uw auto periodiek gecontroleerd worden. Normaliter krijgt uw auto iedere twee jaar of na elke 10.000 tot 15.000 kilometer een onderhoudsbeurt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve garage om uw auto te onderhouden? Voorkom onverwachte pech en reparaties. Kom dan langs bij Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam, uw adres voor onderhoud aan uw auto.

Auto-onderhoud voor alle merken

Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Wij bieden samen met andere Vakgarages een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om reparaties, schadeherstel en onderhoud te verrichten aan alle automerken. U kunt uw auto dus met een gerust hart bij onze ervaren monteurs achterlaten voor auto-onderhoud.

Wij zorgen ervoor dat u weer veilig en snel de weg op kan!

Veiligheidspunten

Tijdens een onderhoudsbeurt controleert een ervaren monteur uw auto op een aantal veiligheidspunten, zoals het remsysteem, remolie, banden, verlichting en airbags.

In het onderhoudsboekje staat beschreven wat er voor onderhoud aan uw auto verricht moet worden. Een monteur kan dit altijd met uw doornemen. Na iedere onderhoudsbeurt wordt de kilometerstand voor de volgende onderhoudsbeurt vermeld in het onderhoudsboekje. Zo weet u altijd wanneer uw auto toe is aan een volgende onderhoudsbeurt.

Onderhoudsbeurt: transparant communicatie, zonder onverwachte kosten

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van het type en bouwjaar van uw auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Vakgarage nooit te veel. Bij Vakgarage Prins Auto houden wij van transparantie. Daarom bespreken we vooraf precies wat voor onderhoud nodig is en ontvangt u een vrijblijvende kostenopgave. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Combineer onderhoud met een APK

Is uw auto rond de tijd van het onderhoud toe aan een APK? Voorkom kosten en bespaar tijd door uw onderhoud te combineren met een APK-keuring. Bij een grote onderhoudsbeurt krijgt u de APK zelfs helemaal gratis!

Plan direct online uw onderhoudsbeurt bij Vakgarage Prins Auto

Voorkom onveilige situaties op de weg en dure reparatiekosten met periodiek onderhoud aan uw auto. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een werkplaatsafspraak voor een onderhoudsbeurt bij Vakgarage Prins Auto inplannen.