Kleine onderhoudsbeurt: betrouwbaar en kwalitatief bij Vakgarage Prins Auto

Voor uw veiligheid moet uw auto bij een bepaalde kilometerstand gecontroleerd worden. Normaliter krijgt u auto na 10.000 tot 15.000 kilometer een onderhoudsbeurt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve garage om uw auto te onderhouden? Kom dan langs bij Vakgarage Prins Auto voor een kleine onderhoudsbeurt.

Full-service aanbod voor alle automerken

Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Wij bieden samen met andere Vakgarages een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden. U kunt uw auto dus met een gerust hart bij onze ervaren monteurs achterlaten voor een kleine onderhoudsbeurt.

Veiligheidspunten

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt voor uw auto worden standaard de olie en het oliefilter vervangen. Bij Vakgarage Prins doen we meer dan dat. Een ervaren monteur controleert uw op 30 veiligheidspunten, zoals uw remmen, bandenspanning, ruitenwissers en lampen.

In het onderhoudsboekje staat beschreven wat er voor onderhoud aan uw auto verricht moet worden. Een monteur kan dit altijd met uw doornemen. Na iedere onderhoudsbeurt wordt de kilometerstand voor de volgende onderhoudsbeurt vermeld in het onderhoudsboekje. Zo weet u altijd wanneer uw auto toe is aan een volgende onderhoudsbeurt.

Voorkom meerdere afspraken: combineer uw kleine onderhoudsbeurt met een APK

Wij kunnen een kleine onderhoudsbeurt altijd combineren met een APK. Zo kunt u ook weer een of twee jaar vooruit met uw auto en heeft u aan één afspraak voldoende.

De kleine onderhoudsbeurt voor uw auto bij Vakgarage Prins plant u direct online in!

Voorkom grote reparaties en zorg ervoor dat u uw auto op tijd een kleine onderhoudsbeurt geeft. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een werkplaatsafspraak voor uw kleine onderhoudsbeurt bij Vakgarage Prins inplannen. De kosten van de betrouwbaarste kleine jaarbeurt van Nederland zijn afhankelijk van uw autotype, maar door onze scherpe prijzen betaald u nooit teveel.