Kleine beurt auto

Voor uw veiligheid moet uw auto bij een bepaalde kilometerstand gecontroleerd worden. Normaliter krijgt uw auto na 10.000 tot 15.000 kilometer een onderhoudsbeurt. Tijdens een kleine beurt van uw auto controleert een ervaren monteur van Vakgarage Prins Auto de auto op 30 veiligheidspunten.

Kleine beurt voor alle automerken door ervaren monteurs

Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Wij bieden samen met andere Vakgarages een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden. Doordat wij een Vakgarage Professional zijn, behoudt uw auto ook nog de fabrieksgarantie na een beurt of reparatie bij Vakgarage Prins Auto. U kunt uw auto dus met een gerust hart bij onze ervaren monteurs achterlaten voor een kleine beurt.

Veiligheidspunten

Er zijn 30 veiligheidspunten waarop uw auto wordt gecontroleerd tijdens de kleine beurt. Zo controleren wij uw remmen, bandenspanning, ruitenwissers en lampen. Tevens verversen we onder andere de motorolie, vervangen het oliefilter en vullen de ruitensproeiervloeistof bij.

Wat er precies moet gebeuren aan uw auto, staat in het onderhoudsboekje beschreven. Uiteraard kan de monteur dit altijd met uw doornemen. Na iedere kleine beurt wordt de kilometerstand voor de volgende kleine onderhoudsbeurt vermeld in het onderhoudsboekje. Zo weet u altijd wanneer uw auto toe is aan onderhoud.

Combineer uw kleine beurt met een APK

Is uw auto rond de tijd van de APK keuring toe aan een kleine beurt? Combineer deze om te voorkomen dat u meerdere afspraken moet inplannen. Wij verzorgen de APK en kleine beurt van uw auto graag tegelijk voor u. Door te combineren hoeft u de auto maar één keer naar onze vestiging te brengen. Zo bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd.

De kleine beurt voor uw auto bij Vakgarage Prins plant u direct online in!

Voorkom schade en zorg ervoor dat u uw auto op tijd een onderhoudsbeurt geeft. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een werkplaatsafspraak voor uw kleine beurt bij Vakgarage Prins inplannen. De kosten van de betrouwbaarste kleine jaarbeurt van Nederland zijn afhankelijk van uw autotype, maar door onze scherpe tarieven betaald u nooit teveel.