Auto importeren

Eindelijk is het gelukt, u heeft via internet uw droomauto gevonden! Precies zoals u hem wilt hebben. Echter is er één obstakel: Hij staat te koop in het buitenland. Hoe gaat u de auto dan naar Nederland krijgen? Hoe gaat dat eigenlijk in z’n werk, dat importeren? En hoe zit het met de papierwinkel?

Oftewel: hoe ga ik mijn droomauto importeren? Vakgarage Prins Auto helpt u daarbij. Lees hier meer!

Wij begeleiden u met importeren

Vakgarage Prins Auto heeft veel ervaring met het importeren van auto’s. Daarom kunnen wij u perfect begeleiden tijdens het importeren van uw droomauto.

Wij regelen alle papieren en zorgen ervoor dat uw auto netjes op Nederlandse bodem terecht komt. Dit scheelt u weer tijd en uiteindelijk ook geld, aangezien wij precies weten hoe we te werk moeten gaan.

Aankoopgarantie

Het importeren van een auto kan eng zijn. Want hoe weet u dat de auto in een goede technische staat is? Of dat er geen krassen of deuken in de auto zitten? Bij Vakgarage Prins Auto geven wij u deze zekerheid. Wij geven namelijk aankoopgarantie op de door ons geïmporteerde auto.

Wat houdt aankoopgarantie in? Dat houdt in dat Vakgarage Prins Auto de staat, zowel technisch als uiterlijk, en de geschiedenis van de auto controleert. We controleren of alle boekjes, sleutels en andere papieren aanwezig zijn.

Verder gaat de auto als eerst bij ons de werkplaats in. Onze experts kijken de auto helemaal na om ervoor te zorgen dat uw droomauto in goede conditie is en u veilig de weg op kan.

Uw droomauto nog niet gevonden?

Heeft u uw droomauto nog niet gevonden? Geen probleem! Bij Prins Auto gaan we graag voor u op zoek.

Via het formulier hiernaast kunt u uw gegevens achterlaten en kunnen wij de zoektocht naar uw droomauto starten.

 

Vind uw droomauto

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.