Vakgarage Prins Auto: uw adres voor een betrouwbare en kwalitatieve grote onderhoudsbeurt

Voor uw veiligheid moet uw auto periodiek gecontroleerd worden. Normaliter krijgt uw auto iedere twee jaar of na elke 30.000 kilometer een grote onderhoudsbeurt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve garage om uw auto te onderhouden? Kom dan langs bij Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam, uw adres voor een grote onderhoudsbeurt.

Reparaties, schadeherstel en onderhoud voor alle automerken

Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Wij bieden samen met andere Vakgarages een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om reparaties, schadeherstel en onderhoud te verrichten aan alle automerken. U kunt uw auto dus zonder zorgen bij onze ervaren monteurs achterlaten voor een grote onderhoudsbeurt.

Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan!

Veiligheidspunten

Tijdens een grote onderhoudsbeurt controleert een ervaren monteur uw auto op 30 veiligheidspunten, zoals het remsysteem, remolie, banden, verlichting en airbags.

In het onderhoudsboekje staat beschreven wat er voor onderhoud aan uw auto verricht moet worden. Een monteur kan dit altijd met uw doornemen. Na iedere onderhoudsbeurt wordt de kilometerstand voor de volgende onderhoudsbeurt vermeld in het onderhoudsboekje. Zo weet u altijd wanneer uw auto toe is aan een volgende onderhoudsbeurt.

Wanneer is uw tweedehands auto toe aan een grote onderhoudsbeurt?

Heeft u net een tweedehands auto gekocht en wilt u de staat van de auto weten zonder direct een grote beurt te doen? Laat u dan informeren voor een aankoopkeuring, dan weet u ook direct wanneer onderhoud nodig is aan uw auto.

Kosten grote onderhoudsbeurt

De kosten van een jaarbeurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Vakgarage Prins Auto nooit te veel. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Bespaar tijd en kosten: combineer uw grote onderhoudsbeurt met een gratis APK

Laat u uw grote onderhoudsbeurt uitvoeren bij Vakgarage Prins Auto? Dan krijgt u van ons een gratis APK! Zo bespaart u niet alleen kosten en tijd, maar hoeft u uw auto maar een keer naar onze garage te brengen.

Houd uw auto in optimale staat, plan direct online uw grote onderhoudsbeurt in!

Houd uw auto in optimale staat met periodiek onderhoud. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een werkplaatsafspraak voor uw grote onderhoudsbeurt bij Vakgarage Prins Auto inplannen.