Garantie

Bij aankoop van een occasion kunt u kiezen uit  één van onderstaande afleverpakketten. De prijs is afhankelijk van het vermogen van de auto. Samen met u kijken we wat het beste past bij uw wensen. Wij adviseren altijd om minimaal te kiezen voor het pakket “Prins Comfort”. Zo zorgt u direct voor het behoud van uw nieuwe auto.

 

Vanaf het afleverpakket “Prins Comfort” hebt u bij aankoop van uw auto Bovag garantie. Dit is garantie op de auto volgens de Bovag voorwaarden. Indien u bij ons een nieuwe auto koopt die wij nieuw aan u leveren, dan is hierop de fabrieksgarantie van toepassing. Uw auto met lopende fabrieksgarantie kan ook bij ons onderhouden worden met het behoud van uw fabrieksgarantie. Wij bieden afleverpakketten aan bestaande uit:

 

  • Prins Basic (standaard inclusief): 3 maanden garantie op de draaiende delen van de motor en de versnellingsbak, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice en professionele reiniging van uw auto.
  • Prins Comfort (vanaf €695): 6 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechulp.
  • Prins Excellent (vanaf €795): 12 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechulp Met een van deze uitgebreide afleverpakketten heeft u geen onverwachte kosten tot het eerstvolgende onderhoudsinterval.

Werkplaatsgarantie

Werkzaamheden uitgevoerd op de werkplaats aan uw auto, zijn ook voorzien van Bovag garantie. De duur van de garantie is afhankelijk van het type werkzaamheden en de onderdelen die gebruikt worden voor de reparatie. Na de reparatie, wanneer u uw auto ophaalt, wordt de factuur netjes aan u uitgelegd door de betreffende monteur.

Fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant of de importeur geeft op nieuwe en jonge auto’s
Heeft jouw auto nog fabrieksgarantie dan kun je zelf kiezen welk autobedrijf het onderhoud doet. Zolang het onderhoud maar volgens fabrieksvoorschriften wordt uitgevoerd heb je recht op fabrieksgarantie.

Ook al ben je blij als je auto weer gemaakt is, soms staan er op de factuur van je garage wel eens lastige termen. Techneutentaal legt in duidelijke taal bepaalde onderdelen, onderwerpen en afkortingen uit. In deze film wordt uitleg gegeven over de fabrieksgarantie.

BOVAG Garantie

Als Bovag autobedrijf bieden wij op al onze occasions vanaf €4.500 standaard 6 maanden Bovag garantie. Ook bieden wij 3 maanden garantie op onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto.

 

Wat is Bovag garantie?
Bovag garantie op een occasion betekent dat u 6 maanden garantie hebt op de gehele auto, met uitzondering van slijtageonderdelen. Bovag helpt u ook wanneer u vragen hebt over garantieoplossingen. Hiervoor kunt u zelf contact met hen opnemen.

Indien u een occasion onder de €4.500 bij Prins Auto B.V. aanschaft, geven wij standaard 3 maanden garantie op de draaiende delen van de motor en de versnellingsbak, tenzij anders omschreven in de advertentie.

 

Garantie op onderhoud en reparatie
Wanneer u uw auto bij ons laat repareren of onderhoud uit laat voeren, heeft u op deze werkzaamheden ook 3 maanden Bovag garantie.

 

Garantieclaim indienen
Wanneer u iets merkt aan uw auto waarvan u denkt dat dit gerepareerd dient te worden onder de Bovag garantie voorwaarden, dan kunt u hier online bij ons een claim indienen.
Vervolgens nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Waarom Bovag?
Als klant hoort u vaak dat wanneer u een gebruikte auto koopt, het wel verstandig is om dit bij een Bovag Autobedrijf te doen. Maar waarom is dit nu zo verstandig? Zoals Bovag het zelf omschrijft, staat het keurmerk voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en uitstekende service.

Als Bovag Autobedrijf moeten wij aan de strenge eisen van Bovag blijven voldoen. Hierop wordt regelmatige controle uitgevoerd door Bovag, waardoor de eerder genoemde kenmerken worden gegarandeerd.