Bovag garantie

Als Bovag autobedrijf bieden wij op al onze occasions vanaf €4.500 standaard 6 maanden Bovag garantie. Ook bieden wij 3 maanden garantie op onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto.

 

Wat is Bovag garantie?
Bovag garantie op een occasion betekent dat u 6 maanden garantie hebt op de gehele auto, met uitzondering van slijtageonderdelen. Bovag helpt u ook wanneer u vragen hebt over garantieoplossingen. Hiervoor kunt u zelf contact met hen opnemen.

Indien u een occasion onder de €4.500 bij Prins Auto B.V. aanschaft, geven wij standaard 3 maanden garantie op de draaiende delen van de motor en de versnellingsbak, tenzij anders omschreven in de advertentie.

 

Garantie op onderhoud en reparatie
Wanneer u uw auto bij ons laat repareren of onderhoud uit laat voeren, heeft u op deze werkzaamheden ook 3 maanden Bovag garantie.

 

Garantieclaim indienen
Wanneer u iets merkt aan uw auto waarvan u denkt dat dit gerepareerd dient te worden onder de Bovag garantie voorwaarden, dan kunt u hier online bij ons een claim indienen.
Vervolgens nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Waarom Bovag?
Als klant hoort u vaak dat wanneer u een gebruikte auto koopt, het wel verstandig is om dit bij een Bovag Autobedrijf te doen. Maar waarom is dit nu zo verstandig? Zoals Bovag het zelf omschrijft, staat het keurmerk voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en uitstekende service.

Als Bovag Autobedrijf moeten wij aan de strenge eisen van Bovag blijven voldoen. Hierop wordt regelmatige controle uitgevoerd door Bovag, waardoor de eerder genoemde kenmerken worden gegarandeerd.