Het belang van goed werkende ruitenwissers.

Ruitenwissers zijn vaak het ondergeschoven kindje bij een auto.

De vervanging van ruitenwisser bladen is bijvoorbeeld niet het eerste waar je aan denkt. Toch is het zeer handig om dit jaarlijks te doen, zeker omdat meer dan 90 procent van al onze acties in het verkeer afhankelijk zijn van de informatie die onze ogen binnen krijgen. Schone en goedwerkende ruitenwissers zijn dus meer dan aanbevolen! Zoals vandaag, ineens een hoop regen en je voorruit lijkt op een slagveld van insecten. En dan maak je het met slechte ruitenwissers alleen maar erger.

Er zijn tal van kenmerken die doen vermoeden dat je ruitenwissers het gaan begeven. De ruitenwissers kunnen beginnen te stuiteren of een hoop herrie maken. Soms laten de rubbers vieze horizontale of verticale strepen achter op je voorruit. Dit kunnen allemaal tekenen zijn van een versleten ruitenwisser.

Bespaar niet op ruitenwissers! Ze zijn belangrijk voor een goed zicht.

Ruitenwissers