Laat gratis uw ruitenwissers controleren!

Het is typisch Nederland: na een warme periode en dus ook een periode van droogte mogen we weer genieten van een aantal flink regenachtige dagen. Wanneer u dan met heftige regen in uw auto rijdt, kunt u zich weleens afvragen of uw ruitenwisserbladen nog wel in goede staat zijn. U hebt uw ruitenwissers immers een tijdje niet gebruikt en u bent er van overtuigd dat ze eerst beter werkten…..

Ruitenwissers vervangen
Wanneer uw ruitenwissers strepen trekken of herrie maken, zijn ze vaak toe aan vervanging. U kunt ze bij ons gratis laten controleren en indien nodig, vervangen wij ze direct voor u!

Is uw ruitenwisservloeistof nog op peil?
De meesten mensen gebruiken de ruitenwisservloeistof niet zo vaak, maar toch is het erg belangrijk om te weten of deze op peil is. Ook dit controleren wij gratis voor u en indien nodig vullen wij het bij!

Kom dus gerust langs met uw auto voor een korte check van de ruitenwissers en/of de ruitenwisservloeistof en ga veilig op pad!