Het sneeuwt! Kies winterbanden!

Vandaag, de ochtend na kerst, zijn de meeste mensen verbaasd wakker geworden in een witte wereld. Het sneeuwt aardig in sommige delen van Nederland. Toch moeten de meeste mensen nog de weg op vandaag….

Veel mensen hebben met de vorige winter in gedachten de winterbanden nog niet onder de auto gezet. Doe dit alsnog, want de lage temperaturen blijven voorlopig aanhouden.

Prins Auto B.V. te Alblasserdam kan alle maten winterbanden leveren. We hebben zelfs ook veel gebruikte winterbandensets op voorraad. Deze zijn allemaal zo goed als nieuw. Wees er snel bij, want deze voorraad is beperkt en op is op!

Ook is er bij ons in de werkplaats nog plaats om de winterbandenwissel voor u te verzorgen. Bel ons voor een afspraak! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 078-6918448 of stuur een e-mail naar info@prinsauto.nl.