Prins Auto B.V. zet zich in voor goed doel!

Aanstaande zaterdag 27 september staat Prins Auto B.V. met een stand op de Farm Fair 2014 op RV Beyaert te Alblasserdam. Op dit evenement is Prins Auto B.V. prominente sponsor. Middels het evenement wordt er geld ingezameld voor mensen met een beperking.

Programma
Vanaf 13.00 uur is Prins Auto B.V. te vinden op het terrein van RV Beyaert te Alblasserdam. U kunt terecht voor vragen en informatie, en uiteraard zijn er ook enkele mooie occasions te bewonderen. Ook kunt u gelijk genieten van demonstraties van onder andere meervoudig wereldkampioene dressuur Emmelie Scholtens, Paralympisch amazone Sanne Voets en veel meer! Kom kijken en geniet van deze mooie ervaring!

Openingstijden
Prins Auto B.V. is zelf natuurlijk ook gewoon geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur en u bent ook van harte welkom in de showroom!