Van prijsbewuste compact cars tot exclusieve droomauto: altijd 100 occasions op voorraad!

PrinsAuto B.V. te alblasserdam is erg betrokken bij hun klanten en dat zorgt er voor dat het klantencontact niet ophoudt na de verkoop van een auto. Middels een actieve klantbenadering zorgen ze ervoor dat klanten tijdig geattendeerd worden op het belang van goed onderhoud aan hun auto en de APK-keuring.

Onderhoud en reparatie

Naast de verkoop van occasions, kunnen klanten ook bij Prins Auto B.V. terecht voor onderhoud, reparatie, APK, bandenservice en bandenopslag. Wanneer een grote beurt gecombineerd wordt met een APK, is de APK gratis. Er wordt van tevoren altijd een beraming gemaakt van de verwachte kosten, zodat u nooit voor een verassing komt te staan.

Huurauto of vervangend vervoer

Er staat altijd een huurauto of vervangend vervoer klaar als u uw auto bij Prins Auto B.V. brengt voor onderhoud of reparatie. Vanaf slechts €15 per dag rijdt u al onbezorgd naar huis, uw werk of gaat u een dagje uit.

Bovag zekerheid op alles

Prins Auto B.V. vindt dat u zich altijd veilig moet voelen in uw auto. Daarom bieden zij Bovag garantie op alle occasions en ook op onderhoud en reparatie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle zekerheden onder één dak te plaatsen, zoals uw verzekeringen en Bovag Pechhulp.

Bron: Presentatiegids 2014/2015 VV Nieuw-Lekkerland.