Onderhoudsbeurt bij Prins Auto BV

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig of moet deze weer APK gekeurd worden?
Wij verzorgen dit graag voor u. Bij Prins Auto BV kunt u terecht voor de kleine beurt, grote beurt, APK en overige reparaties aan uw auto.

Deskundige reparatie
De beste service in combinatie met onze deskundigheid en aantrekkelijke tarief zorgt er voor dat u met een goed gevoel uw auto bij ons achter laat.Wij houden u dan ook altijd op de hoogte van de kosten en status van het onderhoud en/of de reparatie.

Vervangend vervoer
Wij streven ernaar om het onderhoud en/of de reparatie aan uw auto voor u zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Daarom beschikken wij over vervangend vervoer. Vanaf €19,95 per dag (excl. brandstofkosten) kunt u al op weg met onze gloednieuwe Volkswagen UP!.

Afspraak maken?
Wilt u meer informatie over onze werkplaatswerkzaamheden of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, per e-mail: info@prinsauto.nl, of bel op t: 078-6918448.