fbpx

Let op! Aangepaste openingstijden

In december heeft Vakgarage Prins Auto aangepaste openingstijden.
Deze zijn als volgt:

15-12-2018: Geopend van 09:00 tot 15:00 uur
25-12-2018 (1e Kerstdag): Gesloten
26-12-2018 (2e Kerstdag): Gesloten
31-12-2018 (Oudjaarsdag): Geopend van 08:00 tot 16:00 uur
01-01-2019 (Nieuwjaarsdag): Gesloten

Meer informatie over onze openingstijden kunt u hier vinden.

5 mei geopend!

Vakgarage Prins Auto is met Bevrijdingsdag gewoon geopend! Wij zien u graag op 5 mei aan de Wattstraat 14 in Alblasserdam.

De nieuwe wasstraat

Met een doorrijhoogte van 2,30m is deze wasstraat geschikt voor personenauto’s maar ook voor bestelbussen.
De lakbesparende borstels, speciale wielwasborstels, schuim en hogedruk van Washtec zorgen ervoor de lak van uw auto er perfect uit blijft zien.
De auto komt zonder enige borstelsporen uit de wasstraat.

Klik hier voor meer informatie.

Wij zijn verhuisd!

Eindelijk is het dan zover; wij zijn verhuisd.
Na weken van hard werken en de steun van vele lieve mensen zijn wij sinds deze week gevestigd in ons nieuwe pand. Hoewel we nog bezig zijn om alles een plekje te geven bent u meer dan welkom om ons te komen bezoeken aan de Wattstraat 14 te Alblasserdam.

Laat direct uw auto professioneel wassen in onze nieuwe en geavanceerde wasstraat. Wij vertellen u hier graag meer over onder het genot van een kopje koffie.

Graag tot snel!

Wattstraat

Wij gaan verhuizen!

Al gaat het nog even duren; wij gaan verhuizen!

Zoals velen van jullie misschien al weten en/of gezien hebben, is Prins Auto B.V. flink uit zijn jasje gegroeid.
Daarom hebben wij besloten om ons prettig gelegen pand in te ruilen voor wat meer vierkante meters.
De verbouwing gaat nog wat tijd innemen, maar wij willen onze voorpret graag met jullie delen.
Uiteraard houden wij jullie op de hoogte.

19030491_1555594621180581_7154000325536626359_n

Auto van de week!

Deze praktische Volkswagen Sharan is een perfecte familie auto met 7 zitplaatsen, maar ook is dit een wagen die zeker niet misstaat in de straat. Voor uw comfort beschikt de Sharan over navigatie, climate controle, voor- en achterpakeersensoren, cruise controle en de chique alcantare met lederen bekleding zijn aanwezig. Kortom een hele mooie auto voor een scherpe prijs.

Kom gerust langs om deze mooie Volkswagen Sharan te bekijken. Wij helpen u graag verder.

volkswagen-sharan-1-4-tsi-highline-7p-navi-climate-crtl-pdc-2012-15tvg3-prinsauto-114399  volkswagen-sharan-1-4-tsi-highline-7p-navi-climate-crtl-pdc-2012-15tvg3-prinsauto-114401

Het belang van goed werkende ruitenwissers.

Ruitenwissers zijn vaak het ondergeschoven kindje bij een auto.

De vervanging van ruitenwisser bladen is bijvoorbeeld niet het eerste waar je aan denkt. Toch is het zeer handig om dit jaarlijks te doen, zeker omdat meer dan 90 procent van al onze acties in het verkeer afhankelijk zijn van de informatie die onze ogen binnen krijgen. Schone en goedwerkende ruitenwissers zijn dus meer dan aanbevolen! Zoals vandaag, ineens een hoop regen en je voorruit lijkt op een slagveld van insecten. En dan maak je het met slechte ruitenwissers alleen maar erger.

Er zijn tal van kenmerken die doen vermoeden dat je ruitenwissers het gaan begeven. De ruitenwissers kunnen beginnen te stuiteren of een hoop herrie maken. Soms laten de rubbers vieze horizontale of verticale strepen achter op je voorruit. Dit kunnen allemaal tekenen zijn van een versleten ruitenwisser.

Bespaar niet op ruitenwissers! Ze zijn belangrijk voor een goed zicht.

Ruitenwissers

Samenwerking met Financial Lease

Sinds kort werkt Prins Auto samen met Financial Lease.
Hierdoor kunt u vanaf nu personenauto’s en bedrijfswagens leasen met een aanschafwaarde vanaf €5.000,- tot 100% van de aanschafprijs (exclusief BTW).

Wat is FinancialLease.nl?
FinancialLease.nl is de meest effectieve occasion lease site van ondernemend Nederland. De plek waar auto’s en ondernemers bij elkaar komen. Financial Lease richt zich op de beslisser binnen het MKB en de ZZP’er die op zoek is naar een (jonge) gebruikte leaseauto. Op dit moment is Financial Lease de marktleider op het gebied van Financial Lease producten bij een aantal grote banken in Nederland.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • U maakt een keuze uit ons aanbod
  • Via onze website doet u een aanvraag bij Financial Lease
  • Financial Lease doet een snelle beoordeling en voor-acceptatie
  • De aanvraag, voorzien van uw gegevens, wordt ter acceptatie (credit check) voorgelegd, waarna indien akkoord u een bevestiging ontvangt van de acceptatie
  • Wij zorgen er voor dat uw nieuwe auto klaar staat!

Financial Lease in het kort

(Kijk voor meer informatie op: www.financiallease.nl)

Prins Auto App

Sinds vorige week heeft Prins Auto een App! De App is vanaf nu te downloaden in de Apple App Sore, Google Play Store en Microsoft Store.  In de nieuwe App kunt u onze occasions bekijken, een zoekwekker aanzetten, een afspraak maken in de werkplaats, een schadeformulier invullen, direct chatten of bellen en nog veel meer! Hier onder leggen we een paar handige functies van de App uit.

App2

Lampjes
Stel u voor u zit in de auto en op het dashboard gaat een lampje branden waarvan u de betekenis niet weet, dan is de App van Prins Auto uw redding! In de App staat de betekenis van vrijwel alle lampjes op uw dashboard.

Chat
U ziet de auto van uw dromen bij Prins Auto en u kunt niet meer wachten om bij ons de auto te bezichtigen, dan kun u direct via de app met ons chatten of bellen.

Schadeformulier
Heeft u schade aan uw auto? Vul dan snel via de app een schadeformulier in. Voeg gemakkelijk foto’s van de schade toe en vul de gevens in. Met de Prins Auto App heeft u altijd een schadeformulier bij de hand.

Werkplaats afspraak
Heeft u een probleem met uw auto? Maak dan direct via de App een afspraak in de werkplaats. Kies een datum die voor u het beste uitkomt dan zorgen wij dat uw auto weer rijdt als nieuw.

Zoekwekker
Bent u opzoek naar een nieuwe auto en kunt u geen auto vinden die aan uw eisen voldoet? Vul de zoekwekker in en u krijgt direct een melding als de auto volledig naar uw wens is binnen gekomen.

Route
Via de App kunt u ook direct uw navigatie instellen naar Prins Auto, zo heeft u geen moeite met het invoeren van het adres!

Social media
Nieuwsgierig naar Prins Auto op social media? Via de app kunt u direct door naar Facebook, Twitter & YouTube

 

De App is te downloaden voor  IOS 7.0 en hoger, Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en hoger, Windows Phone 8, Windows Phone 8.1 en Windows 10 Mobile.

× WhatsApp ons!