Bandenservice

De staat van uw autobanden heeft direct effect op uw rijcomfort en veiligheid. Uw banden zijn namelijk het enige contact met de weg. Asfalt, keien, steentjes en af en toe misschien een bospad… uw banden zullen op het hele gewicht van uw auto, de inzittende(n) en hun eventuele bagage op de weg moeten houden. Dit maakt bandenonderhoud onmisbaar voor iedere auto.

Banden wisselen, auto uitlijnen, bandenspanning controleren of banden balanceren: Vakgarage Prins Auto heeft de juiste vakkennis en apparatuur in huis om u altijd de beste bandenservice te kunnen leveren. En heeft u onverhoopt een lekke band of een klapband? Bij Vakgarage Prins Auto staan we altijd voor u klaar.

Uitgebreid assortiment in autobanden

Vakgarage Prins beschikt over een uitgebreid en gevarieerd assortiment banden van onze huismerken: Vredestein, Viking en Bridgestone.  Hierdoor kunnen wij voor elke auto een passende en betaalbare optie bieden.

Wilt u liever een ander merk banden? Geen probleem! Wij kunnen ook andere bandenmerken bestellen, leveren en monteren.

Wij adviseren u graag in uw keuze voor nieuwe banden. Daarbij houden wij rekening met de door de fabrikant voorgeschreven maten en eisen.

Bandenservice voor alle automerken door ervaren monteurs

Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Wij bieden samen met andere Vakgarages een full-service aanbod aan alle automerken. Dit maakt ons een one-stop-shop. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om bandenservice te verrichten aan alle automerken. U kunt uw auto dus met een gerust hart bij onze ervaren monteurs achterlaten voor een het onderhoud van uw banden.

Maak een afspraak bij Vakgarage Prins Auto

Maak een afspraak bij Vakgarage Prins Auto voor het controleren en onderhouden van het aircosysteem van uw auto. Tevens kunt u bij ons terecht voor andere onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan uw auto.

Met de aircoservice van Vakgarage Prins Auto zit u er in de zomer koeltjes bij en worden in de winter beslagen ruiten voorkomen!