Auto reparatie bij Vakgarage Prins Auto

Heeft u schade aan uw auto? Vakgarage Prins Auto begeleidt u met professioneel advies en zorgt als erkend autoschadebedrijf voor vakkundige en snelle auto reparaties. Behoud de waarde van uw auto en laat uw auto zo kundig mogelijk repareren.

Vakgarage Prins Auto repareert uw kapotte startmotor, vervangt uw distributieriem of vult de airco bij. Kapotte onderdelen worden door ons altijd vervangen door het beste alternatief, want Vakgarage maakt uitsluitend gebruik van originele en kwaliteitsonderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn.

Van grote tot kleine reparaties: laat uw auto deskundig en voordelig repareren bij Vakgarage Prins Auto, het enige échte onafhankelijke autobedrijf van Nederland.

Auto reparaties voor alle automerken door ervaren monteurs

Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Wij bieden samen met andere Vakgarages een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om reparaties te verrichten aan alle automerken. U kunt uw auto dus met een gerust hart bij onze ervaren monteurs achterlaten voor een reparatie.

Kosten auto reparatie

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten van uw auto reparatie. Om u een transparant kostenplaatje te geven is het nodig om een intake te doen van de auto. Hiervoor kunt u contact opnemen met Vakgarage Prins en u volledig laten ontzorgen.

Het kan zijn dat de reparatiekosten toenemen naarmate er gewacht wordt met het opknappen van de schade. Zo kan er roest optreden bij krasschade of deukschade. Voorkom dat de kosten van uw reparatie oplopen en neem tijdig contact met ons op.

Reparatie- en onderhoudsgarantie

Vakgarage verleent drie maanden garantie op de aangenomen of uitbestede opdrachten en de daarbij gebruikte materialen, te rekenen vanaf het tijdstip dat de auto weer ter uw beschikking wordt gesteld.

Reparatie aan uw auto? Neem direct contact op met Vakgarage Prins Auto!

Behoud de waarde van uw auto en voorkom dat de schade aan uw auto toeneemt. Laat uw auto repareren bij Vakgarage Prins Auto. Neem contact op door te bellen naar 078-6918448 of mail ons via info@prinsauto.nl. De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van diverse factoren, maar door onze scherpe prijzen betaald u nooit teveel.

Wij maken uw auto weer als nieuw!