Auto importeren

Eindelijk is het gelukt, u heeft via internet uw droomauto gevonden! Precies zoals u hem wilt hebben. Echter is er één obstakel: Hij staat te koop in het buitenland. Hoe gaat u de auto dan naar Nederland krijgen? Hoe gaat dat eigenlijk in z’n werk, dat importeren? En hoe zit het met de papierwinkel?
Oftewel: Hoe ga ik mijn droomauto importeren? Vakgarage Prins Auto helpt u daarbij!

Wij begeleiden u met importeren

Vakgarage Prins Auto heeft veel ervaring met het importeren van auto’s. Daarom kunnen wij u perfect begeleiden tijdens het importeren van uw droomauto. Wij regelen alle papieren en zorgen ervoor dat uw auto netjes op Nederlandse bodem terecht komt. Dit scheelt u weer tijd en uiteindelijk ook geld, aangezien wij precies weten hoe we te werk moeten gaan.

Door onze jaren van ervaring hebben wij een vertrouwd netwerk opgebouwd. Zo kunnen wij u garanderen dat uw auto netjes in Nederland terecht komt. Maar daar stopt onze dienst niet!
Zodra uw auto is aangekomen gaat deze eerst bij ons de werkplaats in. Onze experts kijken de auto helemaal na om ervoor te zorgen dat uw droomauto in goede conditie is en u veilig de weg op kan.

Uw droomauto nog niet gevonden?

Geen probleem! Wij gaan graag voor u op zoek. Via onderstaand formulier kan u uw gegevens achterlaten en kunnen wij de zoektocht gaan starten.

    Ik ben op zoek naar...


    AutomaatHandgeschakeld


    BenzineDieselElektrischLPGAardgas

    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring