Auto huren

Makkelijk en snel een auto huren? Uw huurauto staat al vanaf €25,- voor u klaar!


Huurauto’s

Door ons ruime aanbod aan huurauto’s is er altijd wel een auto die aan uw eisen voldoet.

 • Kia Picanto voor slechts €25,00 per dag*
 • Mitsubishi Space Star voor slechts €29,95 per dag*
 • Mitsubishi Space Star voor slechts €29,95 per dag*
 • Volkswagen UP voor slechts €29,95 per dag*
 • Volkswagen UP voor slechts €29,95 per dag*
 • Peugeot ION (elektrisch) voor slechts €29,95 per dag
 • Peugeot ION (elektrisch) voor slechts €29,95 per dag
 • Peugeot ION (elektrisch) voor slechts €29,95 per dag
 • Peugeot ION (elektrisch) voor slechts €29,95 per dag
 • Opel Insignia voor slechts €72,50 per dag
 • Tesla Model X voor slechts €108,50 per dag
 • Land Rover Defender voor slechts €108,50 per dag (vervangend vervoer)

 

Voor de verhuur werken wij met overzichtelijke huurovereenkomsten en vragen altijd om uw legitimatiebewijs. Onze huurvoorwaarden zijn te allen tijde bij ons op te vragen.
Onze huurauto’s worden uitsluitend verhuurd aan inwoners van de Alblasserwaard.

 

Weekenddeal

Heeft u dit weekend een huurauto nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze weekenddeal! U kunt de auto vrijdag halen na 13:00 uur en maandag brengt u de auto voor 10:00 uur weer terug. U huurt de auto dan 3 dagen en betaald maar 2 dagen! Daarnaast krijgt u ook nog eens 150 vrije km’s*.


Huren op maat

Indien gewenst, maken wij ook voorstellen op maat. Bijvoorbeeld als u een auto wilt huren voor een langere periode, als u een grotere auto wilt huren of zelfs als u een bestelwagen wilt huren.

 

Elektrische huurauto
Voor de elektrische huurauto’s is het mogelijk om een laadpas te huren voor €5,00 per dag. Hiermee kunt u bij alle openbare laadpalen uw elektrische auto opladen. Let op: Supercharging uitgesloten. Dit wordt apart berekend.


Zakelijke huurauto of shortlease

Wilt u een auto huren op uw bedrijfsnaam of zoekt u een flexibele mobiliteitsoplossing voor uw buitendienstmedewerkers of ander personeel? Hier kunnen wij in helpen door flexibele huurauto’s aan te bieden voor korte termijn (shortlease) en lange termijn (operationele lease). Ook voor financial lease maken wij graag een aanbieding. Dit kan aangepast worden aan de wensen van uw bedrijf. Wilt u meer informatie over het zakelijk huren van een auto? Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom bij ons in de showroom.

Wanneer wordt er geen auto verhuurd?

U komt niet in aanmerking voor een huurauto als u:
– Jonger bent dan 24 jaar;
– Ouder bent dan 65 jaar;
– Geen geldig Nederlands rijbewijs heeft;
– Onder bewindvoering staat;
– Een schade verleden heeft;
– Niet in de regio Alblasserwaard woont

Wij zullen van dit soort zaken vooraf melding maken. Ook doen wij altijd een creditcheck vooraf. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met ons.

* De dagprijzen zijn inclusief 50 vrije kilometers. Indien u meer dan 50km per dag rijdt, wordt er €0,30 per kilometer berekend. De auto’s zijn bij uitgifte afgetankt en schadevrij en dienen ook weer afgetankt en schadevrij ingeleverd te worden. Indien er geen melding gemaakt wordt van gemaakte schade of gereden boetes zullen er extra kosten doorberekend worden. Deze kunt u terugvinden in de algemene voorwaarden van de Bovag welke u bij uitgifte desgewenst gratis kunt ontvangen.