Auto huren

Op zoek naar een voordelige huur auto? Huur al vanaf €15,- een auto!

Huurauto’s
Door een ruim aanbod aan huurauto’s is er altijd wel een auto die aan uw eisen voldoet.

  • Volkswagen Up voor slechts €25,- per dag.
  • Renault Twingo voor slechts €15,- per dag.
  • Renault Twingo (automaat) voor slechts €15,- per dag.
  • Hyundai Atos voor slechts €15,- per dag.
  • Opel Combo voor slechts €45,-  excl. BTW per dag.

Voor de verhuur werken wij met overzichtelijke huurovereenkomsten en vragen altijd om uw legitimatiebewijs. Onze huurvoorwaarden zijn te allen tijde bij ons op te vragen.

Huren op maat
Indien gewenst, maken wij ook voorstellen op maat. Bijvoorbeeld als u een auto wilt huren voor een langere periode, als u een grotere auto wilt huren of zelfs als u een bestelwagen wilt huren.

Zakelijke huurauto
Wilt u een auto huren op uw bedrijfsnaam of zoekt u een flexibele mobiliteitsoplossing voor uw buitendienstmedewerkers of ander personeel? Hier kunnen wij in helpen door flexibele huurauto’s aan te bieden voor korte of lange termijn. Dit kan aangepast worden aan de wensen van uw bedrijf. Wilt u meer informatie over het zakelijk huren van een auto? Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom bij ons in de showroom.

Reserveren
Als u een auto wilt huren, kunt u het beste tijdig reserveren. Vul dit online formulier in of neem contact met ons op door te bellen naar tel: 078-6918448 of stuur een e-mail naar info@prinsauto.nl.