De App

Download nu de App in de Apple App Sore, Google Play Store en Microsoft Store.  Profiteer van acties, bekijk onze occasions, zet een zoek wekker aan, maak een afspraak in de werkplaats en nog veel meer! Hier onder leggen we een aantal handige functies van de App uit.

 

Lampjes
Stel u voor u zit in de auto en op het dashboard gaat een lampje branden waarvan u de betekenis niet weet, dan is de App van Prins Auto uw redding! In de App staat de betekenis van vrijwel alle lampjes op uw dashboard.

 

Chat
U ziet de auto van uw dromen bij Prins Auto en u kunt niet meer wachten om bij ons de auto te bezichtigen, dan kun u direct via de app met ons chatten of bellen.

 

Schadeformulier
Heeft u schade aan uw auto? Vul dan snel via de app een schadeformulier in. Voeg gemakkelijk foto’s van de schade toe en vul de gevens in. Met de Prins Auto App heeft u altijd een schadeformulier bij de hand.

 

Werkplaats afspraak
Heeft u een probleem met uw auto? Maak dan direct via de App een afspraak in de werkplaats. Kies een datum die voor u het beste uitkomt dan zorgen wij dat uw auto weer rijdt als nieuw.

 

Zoekwekker
Bent u opzoek naar een nieuwe auto en kunt u geen auto vinden die aan uw eisen voldoet? Vul de zoekwekker in en u krijgt direct een melding als de auto volledig naar uw wens is binnen gekomen.

 

Route
Via de App kunt u ook direct uw navigatie instellen naar Prins Auto, zo heeft u geen moeite met het invoeren van het adres!

 

Social media
Nieuwsgierig naar Prins Auto op social media? Via de app kunt u direct door naar Facebook, Twitter & YouTube

 

Downloaden
Download de App direct op uw smartphone via onderstaande links:
Apple App Store
Google Play Store
Microsoft Store

 

De App is te downloaden voor  IOS 7.0 en hoger, Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en hoger, Windows Phone 8, Windows Phone 8.1 en Windows 10 Mobile.