Airco vullen Alblasserdam

Bij Vakgarage Prins Auto kunt u terecht voor het vullen van uw airco. Wij werken alleen met de beste middelen om uw airco bij te vullen. Het bijvullen van een airco kan samen met een aircocheck gaan waarin we direct de airco nakijken.
Om ervoor te zorgen dat u lekker gekoeld te zomer doorkomt, is het belangrijk dat er genoeg aircovloeistof, ook wel koudemiddel genoemd, aanwezig is in de airco. Maar ook in andere seizoenen is de airco zeer belangrijk. Deze zorgt er bijvoorbeeld voor dat de ramen van uw auto niet beslaan.

Wanneer moet ik mijn airco bijvullen?

Weet u niet of het nodig is om uw airco te laten vullen? Laat dan een aircocheck doen bij Vakgarage Prins Auto. Wij kijken de airco na en bij een te kort aan koudemiddel vullen wij deze voor u bij. Echter zijn er ook symptomen die u zelf kunt merken waardoor de airco niet optimaal meer werkt. Een gemakkelijke is de temperatuur van de airco. Als deze niet (heel) koud meer wordt dan is de kans groot dat er het koudemiddel op is. Bij Vakgarage Prins Auto kunt u dan altijd terecht voor het bijvullen van uw airco!

Contact opnemen

Weet u niet zeker of uw auto een aircoservice nodig heeft? Neem dan contact met ons op.

    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring