Airco bijvullen

Jaarlijks verliest de airco van uw auto een gedeelte van het airco vloeistof, dit noemen we ook wel koudemiddel. Geen zorgen, dat is heel normaal. De airco van iedere auto is niet onderhoudsvrij. Wanneer er te weinig koudemiddel in een airco zit ontstaat er slijtage. Als de airco niet wordt bijgevuld kan een reparatie wel eens oplopen tot meer dan €500. Daarnaast kan een slecht werkende airco ook zorgen voor een hoger brandstofverbruik. Laat daarom ieder jaar een aircocheck doen bij Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam. Wanneer u de airco direct bij laat vullen is de check meestal GRATIS.

Airco bijvullen kosten

Om ervoor te zorgen dat u comfortabel en veilig achter het stuur van uw auto zit is het belangrijk dat uw airco-installatie goed onderhoud is. Een frisse bestuurder reageert alerter op verkeerssituaties en voorkomt daardoor meer auto-ongelukken. Bij Vakgarage Prins Auto vindt u drie verschillende airco onderhoud pakketten. Uiteraard kunt u rekenen op gebruik van de beste producten om uw airco bij te vullen. U vindt ons aan de Wattstraat 14 in Alblasserdam.

VAKGARAGE AIRCO REPARATIE, AIRCO CHECK & REFRESH: GRATIS OF SLECHTS € 9,95*

Maak gebruik van de gratis Vakgarage Aircocheck voor uw auto airco onderhoud! U weet dan precies hoe goed uw airco nog werkt. *Gratis bij APK of onderhoud.

Contact opnemen

    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring