Over Prins Auto BV

Prins Auto is op 2 januari 2005 oorspronkelijk gestart als eenmanszaak in de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Vanuit een achtertuin in Alblasserdam is Peter Prins begonnen met zijn autobedrijf. Met passie voor het vak en positieve ambitie liet Prins Auto al snel een gezonde groei zien in aanbod en omzet, welke zich gestaag voortzette.

Door deze groei hebben wij ons personeelsbestand uit moeten breiden en in 2010 zijn we verhuisd naar een mooie locatie op de Edisonweg in Alblasserdam, waar we tot op heden gevestigd zijn. Momenteel telt Prins Auto twaalf personeelsleden, die altijd klaarstaan om u de beste service te bieden.

Als bedrijf staan wij voor betrouwbare en betaalbare occasions van elk merk en richten wij ons voornamelijk op de compacte middenklasse. Door intensieve samenwerking met dealerbedrijven, beschikken wij dagelijks over een sterk wisselende voorraad occasions die wij tegen scherpe prijzen aan kunnen bieden.

Ook kunt u bij Prins Auto B.V. terecht voor verzekeringen, financieringen, taxaties en de inkoop van uw huidige auto. Alle auto’s worden standaard afgeleverd met 12 of 24 maanden APK, Nationale Auto Pas, complete kwaliteitscontrole, poets- en afleverbeurt.