Het belang van goed werkende ruitenwissers.

Ruitenwissers zijn vaak het ondergeschoven kindje bij een auto.

De vervanging van ruitenwisser bladen is bijvoorbeeld niet het eerste waar je aan denkt. Toch is het zeer handig om dit jaarlijks te doen, zeker omdat meer dan 90 procent van al onze acties in het verkeer afhankelijk zijn van de informatie die onze ogen binnen krijgen. Schone en goedwerkende ruitenwissers zijn dus meer dan aanbevolen! Zoals vandaag, ineens een hoop regen en je voorruit lijkt op een slagveld van insecten. En dan maak je het met slechte ruitenwissers alleen maar erger.

Er zijn tal van kenmerken die doen vermoeden dat je ruitenwissers het gaan begeven. De ruitenwissers kunnen beginnen te stuiteren of een hoop herrie maken. Soms laten de rubbers vieze horizontale of verticale strepen achter op je voorruit. Dit kunnen allemaal tekenen zijn van een versleten ruitenwisser.

Bespaar niet op ruitenwissers! Ze zijn belangrijk voor een goed zicht.

Ruitenwissers

Export bij Prins Auto

Het exporteren van een auto is gecompliceerder dan vaak gedacht. Prins Auto is daarom in samenwerking Cargo Export gespecialiseerd in het exporteren van voertuigen naar het buitenland.

Uitvoer
Als eerste dient u de registratie van het kenteken beëindigen. Dit is nodig om de auto in het buitenland te kunnen importeren. Na het beëindigen van het kenteken mag u niet meer in de auto rijden tot de auto is geregistreerd in het buitenland.

Uitvoerverklaring
Om een auto te kunnen uitvoeren heeft u een uitvoerverklaring nodig. Om deze aan te vragen hebben wij enkele documenten nodig. Denk hierbij aan het volledige kentekenbewijs, het overschrijvingsbewijs, heeft u een kentekencard bij het voertuig? Dan hebben wij enkel de card en de tenaamstellingcode nodig. In beide gevallen dient u alle kentekenplaten in te leveren.

Uitvoerkenteken
Het kan zijn dat u na het aanvragen van een uitvoerverklaring de auto nog de openbare weg deint te vervoeren. Hiervoor is het uitvoerkenteken de uitkomst. Met dit kenteken mag u met de auto veertien dagen in binnen- en buitenland rijden. Hiervoor heeft u ook een tijdelijke verzekering (de groene kaart) nodig.

Groene kaart
Bij het aanvragen van een tijdelijk internationaal verzekeringsbewijs krijgt u een groene kaart. De groene kaart is eveneens als het uitvoerkenteken veertien dagen geldig. Dit kunt u in het buitenland tonen als bewijs van verzekering op het uitvoerkenteken. De dekking is per land verschillend, wel is er in ieder land een standaard dekking.

Het uitvoerpakket
Bij Prins Auto kunt u gebruik maken van het uitvoerpakket. Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw voertuig uit te voeren. U levert de documenten en wij doen rest. Tevens kunnen wij u voorzien van een op maat gemaakt pakket.

Voor meer informatie en de voorwaarden neemt u contact met ons op via mail: info@prinsauto.nl of telefonisch via: 078-69 184 48

Samenwerking met Financial Lease

Sinds kort werkt Prins Auto samen met Financial Lease.
Hierdoor kunt u vanaf nu personenauto’s en bedrijfswagens leasen met een aanschafwaarde vanaf €5.000,- tot 100% van de aanschafprijs (exclusief BTW).

Wat is FinancialLease.nl?
FinancialLease.nl is de meest effectieve occasion lease site van ondernemend Nederland. De plek waar auto’s en ondernemers bij elkaar komen. Financial Lease richt zich op de beslisser binnen het MKB en de ZZP’er die op zoek is naar een (jonge) gebruikte leaseauto. Op dit moment is Financial Lease de marktleider op het gebied van Financial Lease producten bij een aantal grote banken in Nederland.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • U maakt een keuze uit ons aanbod
  • Via onze website doet u een aanvraag bij Financial Lease
  • Financial Lease doet een snelle beoordeling en voor-acceptatie
  • De aanvraag, voorzien van uw gegevens, wordt ter acceptatie (credit check) voorgelegd, waarna indien akkoord u een bevestiging ontvangt van de acceptatie
  • Wij zorgen er voor dat uw nieuwe auto klaar staat!

Financial Lease in het kort

(Kijk voor meer informatie op: www.financiallease.nl)

Prins Auto App

Sinds vorige week heeft Prins Auto een App! De App is vanaf nu te downloaden in de Apple App Sore, Google Play Store en Microsoft Store.  In de nieuwe App kunt u onze occasions bekijken, een zoekwekker aanzetten, een afspraak maken in de werkplaats, een schadeformulier invullen, direct chatten of bellen en nog veel meer! Hier onder leggen we een paar handige functies van de App uit.

App2

Lampjes
Stel u voor u zit in de auto en op het dashboard gaat een lampje branden waarvan u de betekenis niet weet, dan is de App van Prins Auto uw redding! In de App staat de betekenis van vrijwel alle lampjes op uw dashboard.

Chat
U ziet de auto van uw dromen bij Prins Auto en u kunt niet meer wachten om bij ons de auto te bezichtigen, dan kun u direct via de app met ons chatten of bellen.

Schadeformulier
Heeft u schade aan uw auto? Vul dan snel via de app een schadeformulier in. Voeg gemakkelijk foto’s van de schade toe en vul de gevens in. Met de Prins Auto App heeft u altijd een schadeformulier bij de hand.

Werkplaats afspraak
Heeft u een probleem met uw auto? Maak dan direct via de App een afspraak in de werkplaats. Kies een datum die voor u het beste uitkomt dan zorgen wij dat uw auto weer rijdt als nieuw.

Zoekwekker
Bent u opzoek naar een nieuwe auto en kunt u geen auto vinden die aan uw eisen voldoet? Vul de zoekwekker in en u krijgt direct een melding als de auto volledig naar uw wens is binnen gekomen.

Route
Via de App kunt u ook direct uw navigatie instellen naar Prins Auto, zo heeft u geen moeite met het invoeren van het adres!

Social media
Nieuwsgierig naar Prins Auto op social media? Via de app kunt u direct door naar Facebook, Twitter & YouTube

 

De App is te downloaden voor  IOS 7.0 en hoger, Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en hoger, Windows Phone 8, Windows Phone 8.1 en Windows 10 Mobile.

Mama proefrit dag

Het is weer bijna Moederdag, namelijk zondag 8 mei!

Op zaterdag 7 mei 2016 hebben wij een aantal leuke auto’s geselecteerd waar alle moeders blij van worden en die hebben we ook nog eens extra scherp geprijsd.

Natuurlijk varieert ons aanbod van praktische zeven-zitters tot een sportieve Fiat 500. Belangrijk voor de moeders van jonge kinderen is dat de auto beschikt over Isofix en een uitschakelbare airbag.

Wij nodigen alle moeders uit om zaterdag een proefrit in hun nieuwe droomauto te maken. En omdat zij op Moederdag extra verwend moeten worden, hebben ook wij een presentje voor hen klaar staan.

Extra scherpe prijzen met Pasen 2016!

Profiteer van extra scherp geprijsde occasions tijdens Goede Vrijdag en Tweede Paasdag.

Wij zijn op Goede Vrijdag geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur en op Tweede Paasdag van 10.30 uur tot 16.00 uur. Kom gezellig langs, de koffie staat klaar en uiteraard ook de paaseieren!

Cadeaus voor Valentijn!

Valentijnsdag: 14 februari aanstaande is het weer zo ver! Hoe origineel ben jij met valentijnscadeaus?

Nuttig en bruikbaar
Je kunt natuurlijk gaan voor de geijkte bos rozen, maar wij bieden nuttige en bruikbare cadeau’s waar je tot jarenlang plezier van kan hebben. Kom bij ons langs voor een cadeaubon voor:

– Het reinigen en poetsen van een auto:   €181,50
– Een Waxguard: €195
– Een APK: €29,95
– Een aircobeurt: €69,95
– Een zelf te bepalen bedrag voor een onderhoudsbeurt

Of natuurlijk gewoon voor een andere auto.

Neem voor vragen contact met ons op via info@prinsauto.nl.

Winterbanden en wintercheck: klaar voor de wintersport?

Het heeft even geduurd, maar opeens is het dan echt winter in Nederland! Door het zachte weer hebben veel mensen er niet aan gedacht, maar winterbanden onder uw auto met dit weer is erg fijn en een wintercheck is ook geen overbodige luxe. Zeker als u de kans zo klein mogelijk wilt houden dat uw auto niet meer start door de kou….

Wintersport
Gaat u op wintersport en wilt u veilig op weg? Winterbanden zijn in Duitsland en Oostenrijk verplicht.
Ook wordt de auto zwaarder belast als u er mee op wintersport gaat. Daarom is het verstandig om vooraf een onderhoudsbeurt aan uw auto uit te laten voeren.
Laat dan ook direct controleren of er antivries in de ruitensproeiervloeistof zit en of het koelsysteem is beveiligd.
Om te voorkomen dat uw deuren vast vriezen, kunt u deze laten invetten. Tenslotte raden wij aan om de accu te laten controleren.

Wilt u informatie over een wintercheck of wilt u uw auto laten controleren voor de wintersport? Wilt u meer informatie over winterbanden?
Neem dan contact met ons op via: http://www.prinsauto.nl/contactformulier/

Een gelukkig en gezond 2016 toegewenst!

Namens het gehele team wenst Prins Auto B.V. u een fijne jaarwisseling en al het goeds voor 2016!

Wij zijn vandaag, 31 december, tot 16.00 uur geopend. Op nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.
Zaterdag 2 januari heten wij u weer van harte welkom van 09.00 uur tot 17.00 uur.